Ποιοι Είμαστε

Η BIOAXIS Homecare είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που έχει στόχο την ανεξάρτητη διαβίωση των ανθρώπων κάθε ηλικίας.

«Μέχρι το έτος 2050, 1 στους 5 ανθρώπους στον κόσμο θα είναι ηλικίας 60 ετών και άνω», λέει ο κ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».

Στη BIOAXIS Homecare συνδυάζοντας υπηρεσίες νέας γενιάς, λειτουργώντας με σεβασμό και εν συναίσθηση, εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι ηλικιωμένοι μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή.

H Αποστολή μας

Να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που συνδυάζουν τις φυσικές υπηρεσίες φροντίδας & νοσηλείας και την τεχνολογία, με σκοπό την βελτίωση της ζωής των ασθενών

Το Όραμά μας

Η ανεξάρτητη διαβίωση

σε όλες τις ηλικίες, με αξιοπρέπεια και ποιότητα ζωής.

ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Επειδή δε θα βάζατε σπίτι σας έναν άγνωστο, η BIOAXIS Homecare σας φέρνει σε επαφή με τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ της εταιρείας. Όπου με ασφάλεια και υπευθυνότητα συνεργάζεται μαζι σας για να εντοπίσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις κατάλληλες για εσάς λύσεις φροντίδας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας, θα είναι ο πιστοποιημένος άνθρωπος της BIOAXIS Homecare που ορίζεται από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας και θα είναι διπλά σας σε όποια ανάγκη προκύψει, από την επιλογή του φροντιστή, σε ερωτήσεις που μπορεί να έχετε αλλά και έκτακτες ανάγκες που ίσως προκύψουν καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Οι Φροντιστές μας

Έχοντας πλέον εμπειρία και γνώσεις ετών, διαθέτουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για κάθε περιστατικό, προσφέροντάς σας αξιόπιστους και  κατάλληλους φροντιστές για τις δικές σας ανάγκες. 
Ξέρουμε καλά ότι δε θα βάζαμε κάποιον ξένο στο σπίτι μας το ίδιο εξασφαλίζουμε και σε εσάς.

Ασφάλεια & Ποιότητα

Γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά, ενώ διαθέτουμε συστάσεις και βιογραφικά.

Εκπαίδευση

Εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας.

Εξασφάλιση

Σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού.

Πλήρης Κάλυψη

Σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες.

Αξιοπιστία στο Σπίτι

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Εμπειρία Περιστατικών

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.