Ποιοι Είμαστε

Η BIOAXIS Homecare είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία φροντίδας που έχει στόχο την ανεξάρτητη διαβίωση των ανθρώπων κάθε ηλικίας.
Στη BIOAXIS Homecare συνδυάζοντας υπηρεσίες νέας γενιάς, προσφέροντας μια ολιστική ματιά στη φροντίδα και  λειτουργώντας με σεβασμό και εν συναίσθηση, εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου ηλικίας να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη ζωή.

H Αποστολή μας

Να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που συνδυάζουν τις φυσικές υπηρεσίες φροντίδας & νοσηλείας και την τεχνολογία, με σκοπό την βελτίωση της ζωής των ασθενών

Το Όραμά μας

H ανεξάρτητη διαβίωση, σε όλες τις ηλικίες.
Στόχος μας, να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες εξατομικευμένων επιλογών φροντίδας για την πλήρη υποστήριξη σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στην BIOAXIS Homecare, ακολουθούμε μια πολύ διαφορετική προσέγγιση στη Φροντίδα ηλικιωμένων ασθενών στο σπίτι.

Συνδυάζουμε υπηρεσίες εύρεσης φροντιστή, ελέγχου φροντίδας και υπηρεσίες νέας γενιάς, έτσι ώστε ο ηλικιωμένος ή το άτομο με αναπηρία να παραμείνει στο οικείο φυσικό και οικογενειακό του περιβάλλον, να αποφύγει την ιδρυματική φροντίδα, να εξασφαλιστεί η αξιοπρέπεια και η υγιής διαβίωση και να διατηρηθεί της συνοχής της οικογένειάς του και η βελτίωση της ποιότητας ζωής του.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΑΣ

Ο υπεύθυνος φροντίδας, θα είναι ο πιστοποιημένος άνθρωπος της BIOAXIS Homecare που ορίζεται από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας και θα είναι διπλά σας σε όποια ανάγκη προκύψει από την επιλογή του φροντιστή ερωτήσεις αλλά και έκτακτες ανάγκες που ίσως προκύψουν καθ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο υπεύθυνος φροντίδας της BIOAXIS Homecare  έρχεται στο χώρο σας, γνωρίζεστε, συζητήσετε και επισημάνετε μαζί ακριβώς το τι χρειάζεστε. Μέσα σε περίοδο μιας εβδομάς επιλέγει για εσάς μέσα από μια πολύ μεγάλη βάση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS Homecare επιλέγει τρεις διαφορετικούς φροντιστές για εσάς. Σας φέρνει με ασφάλεια σε επαφή μαζί του, να δούμε αν πράγματι σας ταιριάζει και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.
Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας κάνει ή δεν ταιριάζετε προχωράμε στις άλλες δύο επιλογές.

Αφού ξεκινήσει η φροντίδα Νέας Γενιάς κατ’οίκον από την BIOAXIS Homecare.
Συμπληρωματικά σας προσφέρουμε ΕΛΕΓΧΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ οπού ο υπεύθυνος της BIOAXIS Homecare επισκέπτεται το σπίτι σας και ελέγχει την ποιότητα φροντίδας που σας παρέχετε καθώς και αν υπάρχουν παράπονα ή προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Θα Χαρούμε να Βοηθήσουμε

Χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή καθοδήγηση;
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!