BIOAXIS Homecare
Υπηρεσίες Φροντίδας στο Σπίτι

Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, αγκαλιάζουμε τις ανάγκες σου προσφέρονται προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε περίπτωση και περίσταση με οδηγό την ενσυναίσθηση.

Φροντίδα Νέας Γενιάς

Φροντίδα Νεας Γενιάς

H κατ’οίκον φροντίδα μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την ευκολότερη καθημερινότητα και ποιότητα ζωής των ανθρώπων που χρήζουν κάποιας ανάγκης. Η φροντίδα κάνει την καθημερινότητα πιο ασφαλή και διαχειρίσιμη.

Βρείτε Φροντιστή

Διαθέτουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για κάθε περιστατικό, προσφέροντάς σας αξιόπιστους και κατάλληλους φροντιστές για τις δικές σας ανάγκες.

Εσωτερική Φροντίδα

Οι υπηρεσίες 24ωρης φροντίδας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, προσφέροντας ποιότητα υποστήριξης στην άνεση και στην οικειότητα του σπιτιού σας, παρέχοντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις καταγεγραμμένες ανάγκες του φροντιζόμενου.

Φροντίδα Άνοιας / Alzheimer

Η Νόσος Alzheimer επηρεάζει τη μνήμη, τη συμπεριφορά και τις νοητικές λειτουργίες. Στην BIOAXIS Homecare οι φροντιστές γνωρίζουν τις δυσκολίες και με υπομονή στέκονται δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Φροντίδα Κινητικών Προβλημάτων

Οι Χρόνιες παθήσεις αλλά και η μετεγχειρητική περίοδος, μπορούν πολλές φορές να προκαλέσουν κινητικές δυσκολίες, που μας καθιστούν μη αυτοεξυπηρετούμενους. Οι φροντιστές συνοδεύουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα τους διευκολύνουν και τους κρατούν ασφαλείς.

Φροντίδα Τελικού Σταδίου

Η BIOAXIS Homecare παρέχει ουσιαστική και αξιοπρεπή φροντίδα στο τέλος της ζωής ενός ανθρώπου και επιτρέπει στους φροντιζόμενους και την οικογένεια τους να «αξιοποιήσουν» το χρόνο μαζί τους στο σπίτι.

Φροντίδα Ημέρας

Ζείτε στο εξωτερικό;
Είστε μακρυά από το σπίτι σας ή ζουν οι γονείς σας σε διαφορετικό σπίτι από εσάς και δεν μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά τους, την ποιότητα των υπηρεσιών του φροντιστή ή ακόμα και την οικονομική διαχείριση που κάνουν;

Εξωτερική Φροντίδα

Εάν ο αγαπημένος σας έχει καθημερινές ή προχωρημένες ανάγκες, τότε η εξωτερική φροντίδα θα μπορούσε να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Η φροντίδα αυτή περιλαμβάνει, περιποίηση, , ατομική υγιεινή , καθημερινές δουλείες ή προσωποκεντρική βοήθεια στα άτομα με ή χωρίς παθήσεις.

Φροντίδα Νύχτας

Ο φροντιστής κοιμάται στην οικεία του φροντιζόμενου και είναι σε ετοιμότητα εάν αυτό απαιτείται. Η επιλογή αυτή θα ταιριάξει αν δεν χρειάζεστε τακτική υποστήριξη αλλά αισθάνεστε κάποια ανησυχία για να μένει ο οικείος σας μόνος καθόλη τη διάρκεια της νύχτας. Η νυχτερινή φροντίδα μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε ασφαλείς και ήρεμοι.

Φροντίδα δημιουργικής απασχόλησης

Η φροντίδα δημιουργικής απασχόλησης είναι μια μορφή περίθαλψης με επίκεντρο την δημιουργική ματιά. Η δημιουργική φροντίδα μπορεί να περιλαμβάνει ζωγραφική, τραγούδι, χορό, παιχνίδια, παζλ και άλλα.

Έκτακτη κάλυψη φροντίδας

Η υπηρεσία έκτακτης κάλυψης φροντίδας σας ταιριάζει αν χρειάζεστε φροντιστή βραχυπρόθεσμα για να βοηθήσει τον οικείο σας , για ένα σαββατοκύριακο, σε περίοδο γιορτών ή διακοπών ή για λίγες μόνο μέρες.

Φροντίδα Ηλικιωμένου

Όσο περνάει ο χρόνος τα ευκόλα πράγματα γίνονται δύσκολα. Ακόμα και απλές καθημερινές συνήθειες χρειαζονται βοηθεία.

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες

Έλεγχος Φροντιστή

Στην BIOAXIS Homecare, πέρα από τις συχνές αναφορές για την πορεία του πλάνου φροντίδας, παρέχουμε έκτακτους ελέγχους κατόπιν συμφωνίας με τους οικείους , για να παρατηρήσουμε τους φροντιστές, ότι πληρούν τις προδιαγραφές.

Αναβάθμιση Λειτουργικότητας Χώρου

Η BIOAXIS Homecare αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τη λειτουργικότητα του χώρου σας για να εκμηδενίσει όσο γίνεται διάφορα ατυχή περιστατικά όπως πτώσεις ή τραυματισμούς, αλλά και να διευκολύνει με τις κατάλληλες διορθώσεις και αναβαθμίσεις για την καθημερινότητά σας.

Πιστοποιητικό Υγείας Φροντιστών

Ο φροντιστή σας, κατόπιν συμφωνίας, σας δίνει πρόσβαση στο πιστοποιητικό υγείας του. Επιπρόσθετα, είναι δυνατόν μετά από συνεννόηση με τον ίδιο να ελεγχθεί ιατρικά για διάφορες ασθένειες.

Καταγραφή και Οργάνωση Φακέλου Υγείας

Η BIOAXIS Homecare έχοντας πλήρη επίγνωση της σημασίας του ιατρικού ιστορικού του εκάστοτε ασθενούς, αναλαμβάνει να οργανώσει και να ψηφιοποιήσει τον φάκελό του, για να σας γλιτώσει από χρόνο και αναστάτωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Η φαρμακευτική αγωγή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της θεραπείας ασθενών στις μέρες μας. Έχοντας εντοπίσει το πρόβλημα της μη συμμόρφωσης των ασθενών στη φαρμακευτική αγωγή, παρέχει την υπηρεσία της οργάνωσής της.

Μάθετε Περισσότερα

Χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή καθοδήγηση;
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!