Εσωτερική Φροντίδα

Επιλέγοντας έναν εσωτερικό φροντιστή μπορείτε να καλύψετε μια σειρά αναγκών. Είτε πρόκειται για φροντίδα ασθενούς που πάσχει από κάποια χρόνια ή σύνθετη πάθηση, είτε πρόκειται για περιπτώσεις που ο αγαπημένος σας αδυνατεί να ζήσει μόνος του, χωρίς την καθημερινή υποστήριξη ενός οικείου προσώπου.

Με τον εσωτερικό φροντιστή θα νιώθετε ασφαλής πως ο οικείος σας θα έχει στην καθημερινότητά του ένας επαγγελματία, ο οποίος θα μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε είδους σωματική και ψυχική του ανάγκη.

Στην BIOAXIS Homecare γνωρίζουμε τις δυσκολίες και βρίσκουμε τους κατάλληλους φροντιστές.

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Όταν έχετε ανάγκη για φροντίδα, θέλετε να αποφύγετε το πρόσθετο άγχος του να εγκαταλείψετε το οικείο περιβάλλον σας. Η Bioaxis Homecare σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε φροντίδας υψηλής ποιότητας χωρίς να χρειαστεί να μετακομίσετε. Η υπηρεσία της εσωτερικής φροντίδας σας προσφέρει τη διαβεβαίωση της 24ωρης φροντίδας στην άνεση του σπιτιού σας.

Έχοντας ένα δεύτερο δωμάτιο όπου μπορεί να κοιμάται, ο φροντιστής σας θα είναι εκεί για να σας υποστηρίζει στην καθημερινότητά σας, τόσο όσο εσείς χρειάζεστε και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Οι εσωτερικοί φροντιστές θα σας υποστηρίξουν σε ένα ευρύ φάσμα της καθημερινότητάς σας για να μπορέσετε να συνεχίσετε να ζείτε στο σπίτι σας. Προσφέροντας 24ωρη υποστήριξη, ένας εσωτερικός φροντιστής παρέχει υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

Eσωτερική φροντίδα

Ένας εσωτερικός φροντιστής μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Στην Bioaxis Homecare δεν υιοθετούμε μια γενικευμένη προσέγγιση στη φροντίδα, καθώς οι ανάγκες των πελατών μας είναι μοναδικές. Αυτές λαμβάνουμε υπόψη σε κάθε βήμα ώστε να έχετε εξατομικευμένη υποστήριξη ανά πάσα στιγμή. Ο σύμβουλος φροντίδας μας θα εξετάσει τι είναι σημαντικό για την καθημερινότητά σας και σε συνεργασία με εσάς θα σας παράσχουμε τη φροντίδα που θέλετε, όπως ακριβώς τη θέλετε.

Ανάγκες στο Σπίτι

Μαζί με την προσωπική φροντίδα του ασθενή μπορεί να υπάρχουν ανάγκες για παρακολούθηση της φαρμακευτικής αγωγής, μεταφοράς σε ιατρούς δημιουργίας ιατρικού φακέλου κ.α

Εξειδίκευσή

Η BIOAXIS Homecare αναλαμβάνει να σας βρει τον κατάλληλο φροντιστή με εξειδίκευση και εμπειρία στη νόσο ώστε ο αγαπημένος σας να έχει την καλύτερη φροντίδα που μπορείτε να του παρέχετε.

Γιατί BIOAXIS Homecare;

Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι όλο το άγχος που σχετίζεται με την εύρεση των κατάλληλων φροντιστών στο σπίτι θα μετριαστεί επειδή ξέρουμε ότι δεν ψάχνουμε μόνο φροντιστή ή γηροκόμο άλλα έναν άνθρωπο που θα μπει στην οικογένεια σας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας στης BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας για να αξιολογήσετε μαζί τις ανάγκες. Στην BIOAXIS Homecare σας προσφέρουμε άμεσα λύση και είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα.

Ξέρουμε καλά ότι δε θα βάζαμε κάποιον ξένο στο σπίτι μας το ίδιο εξασφαλίζουμε και σε εσάς.

 • Γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά
 • Έχουμε συστάσεις και βιογραφικά
 • Εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας
 • Σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού
 • Σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Το τηλεφωνικό κέντρο της BIOAXIS 2106107000 λειτουργεί 24 ώρες καθημερινά και είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε όπως για παράδειγμα αν ψάχνετε γιατρό, νοσηλευτή, ασθενοφόρο ή ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε.

Στην BIOAXIS Homecare η αποστολή μας δε σταματά στην εύρεση φροντιστή αλλά με όλες της ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΑΣ και το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο είμαστε διπλά σας για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά

έχουμε συστάσεις και βιογραφικά

εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας

σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού

σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Επειδή δε θα βάζατε σπίτι σας έναν άγνωστο η BIOAXIS σας φέρνει σε επαφή με τον υπεύθυνο φροντίδας της εταιρείας με ασφάλεια και πιστοποίηση για να συζητήσει και εντοπίσει με τη βοήθεια σας τις ανάγκες σας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας, θα είναι ο πιστοποιημένος άνθρωπος της BIOAXIS που ορίζεται από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας και θα είναι διπλά σας σε όποια ανάγκη προκύψει από την επιλογή του φροντιστή ερωτήσεις αλλά και έκτακτες ανάγκες που ίσως προκύψουν καθολη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας της BIOAXIS Homecare έρθετε στο χώρο σας, γνωρίζεστε, συζητήσετε και επισημάνετε μαζί ακριβώς το τι χρειάζεστε. Μέσα σε περίοδο μιας εβδομάς επιλέγει για εσάς μέσα από μια πολύ μεγάλη βάση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς.

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS επιλέγει τρεις διαφορετικούς φροντιστές για εσάς. Σας φέρνει με ασφάλεια σε επαφή μαζί του, να δούμε αν πράγματι σας ταιριάζει και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας κάνει ή δεν ταιριάζετε προχωράμε στις άλλες δύο επιλογές.

Αφού ξεκινήσει η φροντίδα Νέας Γενιάς κατ’οίκον από την BIOAXIS Homecare, συμπληρωματικά σας προσφέρουμε ΕΛΕΓΧΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ οπού ο υπεύθυνος της BIOAXIS Homecare επισκέπτεται το σπίτι σας και ελέγχει την ποιότητα φροντίδας που σας παρέχετε καθώς και αν υπάρχουν παράπονα ή προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Με την εσωτερική φροντίδα έχετε κοντά σας τους φίλους, την οικογένειά σας και τα υπάρχοντας σας. Χωρίς αναστάτωση, χωρίς μετακομίσεις, χωρίς άγχος, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να επιλέξει έναν εσωτερικό φροντιστή.

Εδώ είναι οι κυριότεροι

Συναισθηματική υποστήριξη

 • Οι περισσότεροι φροντιστές μοιάζουν περισσότερο με φίλοι για τους πελάτες μας
 • Αποφυγή αλλαγών - η καθημερινότητά σας θα επηρεαστεί στο ελάχιστο με την πρόσθετη υποστήριξη.
 • Ευέλικτη προσωποποιημένη φροντίδα - ο φροντιστής σας θα σας βοηθά τόσο όσο εσείς επιθυμείτε και τόσο όσο οι ανάγκες σας το απαιτούν
 • Θα διατηρήσετε τη ρουτίνα, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα σας
 • Συντροφικότητα, είτε αυτό σημαίνει να τρώτε μαζί, είτε να παρακολουθείτε τηλεόραση είτε να απολαμβάνετε βόλτες
 • Η οικογένεια και οι φίλοι μπορούν να σας επισκέπτονται όπως και πριν

Βοήθεια στο σπίτι

 • Διαμονή στο σπίτι σας και στο περιβάλλον που αγαπάτε περισσότερο.
 • Ξεκινάτε καλά τη μέρα σας, βοηθώντας σας να σηκωθείτε, να πάτε στην τουαλέτα, να κάνετε ντους ή μπάνιο, να ντυθείτε και να πάρετε το πρωινό σας.
 • Σας υπενθυμίζει ή σας βοηθάει να πάρετε τα φάρμακά σας ή τα αγοράζει από το φαρμακείο και σας θυμίζει να ακολουθήσετε τις οδηγίες και την αποκατάσταση που σας συνέστησε ο γιατρός σας.
 • Προετοιμάζει τα γεύματα σας ή σας βοηθάει με τη διατροφή σας.
 • Θα σας βοηθήσει στο τέλος της ημέρας, με την προετοιμασία σας πριν τον ύπνο και για να πάτε στο κρεβάτι.
 • Σας προσέχει όταν κοιμάστε, ή σας ξυπνάει για να πάρετε τα φάρμακά σας ή παρέχει φροντίδα διακοπών ή 24ωρη φροντίδα.
 • Βοηθά με τις ελαφρές οικιακές εργασίες, όπως πλυντήριο ή σιδέρωμα, και να κρατήσετε το σπίτι σας περιποιημένο και καθαρό.

Βοήθεια σε εξωτερικούς χώρους

 • Σας βοηθάει να πάρετε τη σύνταξή σας.
 • Πάει για ψώνια ή σας βοηθάει να κάνετε τη λίστα των αγορών σας.
 • Σας υποστηρίζει με κοινωνικές δραστηριότητες όπως περιπάτους και βόλτες, παρακολούθηση σεμιναρίων, επίσκεψη σε φίλους ή στην οικογένεια, μετάβαση στην εκκλησία ή στο σύλλογο κ.λ.π. .

Η Bioaxis Homecare παρέχει υψηλής ποιότητας εσωτερική φροντίδα και υποστήριξη για να είστε ασφαλείς, άνετοι και να ζείτε ανεξάρτητα και με αξιοπρέπεια στο σπίτι σας.

Θέλουμε να σας υποστηρίξουμε για να διατηρήσετε τον τρόπο ζωής που εσείς επιλέγετε. Πιστεύουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός, και έχει τις δικές του προτιμήσεις και ανάγκες. Συνεπώς, παίρνουμε τον έλεγχο και σας παρέχουμε τη φροντίδα και την υποστήριξη που επιθυμείτε, όπου και όποτε θέλετε. 
Πρόκειται για τη ζωή σου και η κατ΄οίκον φροντίδα, πρέπει να προσαρμόζεται στον τρόπο που εσύ θέλεις.

Μπορούμε να σας Προσφέρουμε

Έλεγχος Φροντίδας

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS Homecare κατόπιν συνεννόησης μαζί σας πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στο σπίτι για να δει την ποιότητά των υπηρεσιών που προσφέρονται από τον φροντιστή καθώς και την γενική εικόνα του αγαπημένου σας και του χώρου.

Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Σε συνεννόηση με το θεράποντα Ιατρό σας νοσηλευτικό προσωπικό της BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας και οργανώνει τη φαρμακευτική σας αγωγή.

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Απλές αλλά και δύσκολες νοσηλευτικές υπηρεσίες γίνονται στο χώρο σας από νοσηλευτές μας με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή καθοδήγηση;
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!

Ενδιαφέρομαι για: