ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Απλές & γρήγορες διαδικασίες

Έχουμε φροντίσει για εσάς, δημιουργώντας μια απλή και γρήγορη διαδικασία εύρεσης του κατάλληλου Φροντιστή.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία επιλογής & αξιολόγησης του κατάλληλου φροντιστή / γηροκόμου με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και σεβασμό, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Προγραμματίστε μια ΔΩΡΕΑΝ συνάντηση

Ερχόμαστε χωρίς καμία δέσμευση στο χώρο σας να συζητήσουμε & να εντοπίσουμε τις ανάγκες σας. Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση.

Επιλέγουμε τους κατάλληλους για εσάς

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες, γιαυτό στην BIOAXIS Homecare αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο φροντιστή για εσάς.

Η φροντίδα ξεκινά σε
λιγότερο από 3 μέρες

Γνωρίζουμε καλά ότι περνώντας ο χρόνος, τα εύκολα γίνονται δύσκολα. Γι'αυτό είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο και σας παρέχουμε όλα τα εφόδια και τη βοήθεια.

Συχνές Ερωτήσεις

Κάποιες από τις πιο συχνές απορίες που δεχόμαστε από τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σας μπορεί να αλλάξουν και είμαστε δίπλα σας κάθε φορά που θέλετε προσαρμογή σε νέο πλάνο φροντίδας.

Η επιλογή του φροντιστή γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και το πλάνο που έχετε επιλέξει. Μπορούμε όμως να αναθέσουμε σε άλλον φροντιστή που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Η BIOAXIS Homecare έχει επενδύσει στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της καθώς και στην εξειδίκευση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Το πλάνο φροντίδας είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητά. Στην πρώτη επαφή μαζί σας, συμπληρώνουμε μια φόρμα αναγκών η οποία μας οδηγεί στο πλάνο φροντίδας.

Θα Χαρούμε να Βοηθήσουμε

Χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή καθοδήγηση;
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!