Αναβάθμιση Λειτουργικότητας Χώρου

Η Bioaxis Homecare αναλαμβάνει να αναβαθμίσει τη λειτουργικότητα του χώρου σας για να εκμηδενίσει όσο γίνεται διάφορα ατυχή περιστατικά όπως πτώσεις ή τραυματισμούς, αλλά και να διευκολύνει με τα κατάλληλα tech και όχι μόνο προϊόντα την καθημερινότητά σας.

Τι Πρέπει να Γνωρίζετε

Οι τραυματισμοί στο σπίτι είναι η πιο συχνή αιτία εισαγωγής σε νοσοκομεία των ηλικιωμένων ατόμων. Οι τραυματισμοί αυτοί πολλές φορές οδηγούν σε αναπηρίες, ακόμη και στο θάνατο. Το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να κατόπιν ραντεβού να επισκεφθεί τον χώρο σας και με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κατάστασης του οικείου σας, να ελέγξει τη διαρρύθμιση του σπιτιού (σταθερότητα στα χαλιά, γωνίες, αιχμηρά αντικείμενα, ολισθηρότητα μπάνιου και δαπέδων, μπαλκόνια, θερμοκρασία σπιτιού, ζεστό νερό, μυρωδιές, έντομα κτλ) και να προβεί στις απαραίτητες αλλαγές. Επιπλέον, με την ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε μπορούμε να διασφαλίσουμε, την άνεση και την ασφάλεια του οικείου σας στο μπάνιο, στην τουαλέτα και το κρεβάτι, μέχρι οποιονδήποτε χώρο εντός της οικείας απαιτείται.

Τι Πρέπει να Προσέξετε

Ελέγχουμε ότι οι σκάλες, το μπάνιο, το υπνοδωμάτιο. η κουζίνα, οι διάδρομοι έχουν επαρκή φωτισμό. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει λάμπα σε μικρή απόσταση όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι: στο κρεβάτι στο σαλόνι οπουδήποτε αλλού που κάθεται ή ξαπλώνει Ο διάδρομος και το μπάνιο φωτίζονται επαρκώς τη νύχτα .

Βεβαιωθείτε ότι η διάταξη των επίπλων επιτρέπει την άνετη και ασφαλή μετακίνηση. Βεβαιωθείτε ότι τα πατώματα δεν είναι ολισθηρά και τοποθετήστε αντιολισθητικά πατάκια ή ταινία όπου είναι απαραίτητο όπως στο μπάνιο, στην κουζίνα και στα μικρά χαλιά. Ελέγξτε ότι η σκάλα σας έχει αρκετή ελκτική πρόσφυση, προσθέστε αντιολισθητικά πατάκια όπου είναι απαραίτητο Βεβαιωθείτε ότι όλα τα έπιπλα είναι σταθεροποιημένα Βεβαιωθείτε ότι οι αιχμηρές άκρες/γωνίες στους πάγκους και τα τραπέζια είναι καλυμμένες. Ελέγξτε ότι δεν υπάρχουν καλώδια στο χώρο.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα αντικείμενα της κουζίνας που χρησιμοποιούνται συχνά βρίσκονται σε μικρή απόσταση: πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα κατσαρόλες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συναγερμό για το μονοξείδιο του άνθρακα και ανιχνευτή καπνού, ελέγχετε τις μπαταρίες μία φορά το μήνα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε συσκευές με ρύθμιση θερμοκρασίας που κλείνουν αυτόματα: ηλεκτρικές κουζίνες, φούρνοι.

Τοποθετήστε ράβδους στήριξης: στο ντους δίπλα στην τουαλέτα. Τοποθετήστε αντιολισθητικά πατάκια στο ντους και δίπλα στο νεροχύτη. Εάν χρειαστεί, σκεφτείτε να τοποθετήσετε μια καρέκλα για το ντους. Εάν χρειαστεί, σκεφτείτε να τοποθετήσετε ένα υπερυψωμένο κάθισμα τουαλέτας.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια λίστα με αριθμούς επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης προσβάσιμους σε εσάς και στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μία φορητή συσκευή συναγερμού για να τη χρησιμοποιεί το αγαπημένο σας πρόσωπο για βοήθεια σε περίπτωση ανάγκης.

Γιατί BIOAXIS Homecare;

Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι όλο το άγχος που σχετίζεται με την εύρεση των κατάλληλων φροντιστών στο σπίτι θα μετριαστεί επειδή ξέρουμε ότι δεν ψάχνουμε μόνο φροντιστή ή γηροκόμο άλλα έναν άνθρωπο που θα μπει στην οικογένεια σας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας στης BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας για να αξιολογήσετε μαζί τις ανάγκες. Στην BIOAXIS Homecare σας προσφέρουμε άμεσα λύση και είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα.

Ξέρουμε καλά ότι δε θα βάζαμε κάποιον ξένο στο σπίτι μας το ίδιο εξασφαλίζουμε και σε εσάς.

  • Γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά
  • Έχουμε συστάσεις και βιογραφικά
  • Εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας
  • Σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού
  • Σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Το τηλεφωνικό κέντρο της BIOAXIS 2106107000 λειτουργεί 24 ώρες καθημερινά και είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε όπως για παράδειγμα αν ψάχνετε γιατρό, νοσηλευτή, ασθενοφόρο ή ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε.

Στην BIOAXIS Homecare η αποστολή μας δε σταματά στην εύρεση φροντιστή αλλά με όλες της ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΑΣ και το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο είμαστε διπλά σας για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά

έχουμε συστάσεις και βιογραφικά

εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας

σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού

σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Μπορούμε να σας Προσφέρουμε

Έλεγχος Φροντίδας

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS Homecare κατόπιν συνεννόησης μαζί σας πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στο σπίτι για να δει την ποιότητά των υπηρεσιών που προσφέρονται από τον φροντιστή καθώς και την γενική εικόνα του αγαπημένου σας και του χώρου.

Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Σε συνεννόηση με το θεράποντα Ιατρό σας νοσηλευτικό προσωπικό της BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας και οργανώνει τη φαρμακευτική σας αγωγή.

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Απλές αλλά και δύσκολες νοσηλευτικές υπηρεσίες γίνονται στο χώρο σας από νοσηλευτές μας με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή καθοδήγηση;
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!

Ενδιαφέρομαι για: