Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Η BIOAXIS Homecare έχοντας εντοπίσει το πρόβλημα της μη συμμόρφωσης των ασθενών στην φαρμακευτική αγωγή, παρέχει την υπηρεσία της οργάνωσής της, για να λύσει τα χέρια των οικείων και φυσικά των ίδιων των ασθενών.

Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Η φαρμακευτική αγωγή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της θεραπείας ασθενών στις μέρες μας. Ως συμμόρφωση των ασθενών στη φαρμακευτική αγωγή προσδιορίζεται ο βαθμός στον οποίο η συμπεριφορά των ασθενών συμβαδίζει με τις αντίστοιχες κάθε φορά ιατρικές συστάσεις. Δηλαδή συνδέεται άρρηκτα με τη λήψη του σωστού φαρμάκου, την κατάλληλη στιγμή, στην απαιτούμενη δόση και για το χρονικό διάστημα που συστήνεται.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας (νοσηλευτές και εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας) θα έρθει στον χώρο σας για να διασφαλίσει πως ο ασθενής θα λαμβάνει σωστά τα φάρμακά του, πάντα βάσει της συνταγής του θεράποντος ιατρού του.

Η υπηρεσία αφορά στην οργάνωση και όχι στη χορήγηση των φαρμάκων.
Παρέχεται εβδομαδιαία ή κάθε δύο βδομάδες ανάλογα με τις ανάγκες του ασθενούς, με τις επισκέψεις να πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.
Το πακέτο που τοποθετούνται και κατανέμονται τα χάπια συμπεριλαμβάνει κουτάκια για 2 εβδομάδες και τα προμηθεύεστε από εμάς.

Τι προσφέρει

Η σωστή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής είναι πρωταρχικής σημασίας για τη θεραπεία των ηλικιωμένων. Είναι σημαντικό η λήψη της αγωγής να εναρμονίζεται με τις ιατρικές οδηγίες. Η συμμόρφωση στη φαρμακευτική αγωγή περιλαμβάνει τη λήψη του σωστού φαρμάκου, την κατάλληλη στιγμή, στην απαιτούμενη δόση και για το χρονικό που συστήνεται από το ιατρό. Η BIOAXIS Homecare έχοντας εντοπίσει το πρόβλημα της δυσκολίας συμμόρφωσης στη φαρμακευτική αγωγή, παρέχει την υπηρεσία της οργάνωσής της.

Πώς γίνεται

Αν έχετε διαπιστώσει πως ο ηλικιωμένος ή οικείος σας δυσκολεύεται με τη σωστή τήρηση της αγωγής του, είτε λόγω της πολυπλοκότητας της αγωγής, είτε λόγω πολυφαρμακίας, είτε λόγω δικής του λειτουργικής δυσλειτουργίας (π.χ. μειωμένη ικανότητα όρασης ή άνοια) απευθυνθείτε στην BIOAXIS HOMECARE στο τηλέφωνο 2106107000.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα έρθει στον χώρο σας για να διασφαλίσει πως ο ασθενής θα λαμβάνει σωστά τα φάρμακά του, πάντα βάσει της συνταγής του θεράποντος ιατρού του.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ αναλαμβάνει την οργάνωση της φαρμακευτικής αγωγής σε εβδομαδιαία βάση ή για 2 εβδομάδες ανάλογα με τις ανάγκες σας σε ειδικές θήκες οργάνωσης φαρμακευτικής αγωγής που παρέχονται από εμάς. Η υπηρεσία αφορά στην οργάνωση και όχι στη χορήγηση των φαρμάκων.

Γιατί BIOAXIS Homecare;

Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι όλο το άγχος που σχετίζεται με την εύρεση των κατάλληλων φροντιστών στο σπίτι θα μετριαστεί επειδή ξέρουμε ότι δεν ψάχνουμε μόνο φροντιστή ή γηροκόμο άλλα έναν άνθρωπο που θα μπει στην οικογένεια σας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας στης BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας για να αξιολογήσετε μαζί τις ανάγκες. Στην BIOAXIS Homecare σας προσφέρουμε άμεσα λύση και είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα.

Ξέρουμε καλά ότι δε θα βάζαμε κάποιον ξένο στο σπίτι μας το ίδιο εξασφαλίζουμε και σε εσάς.

  • Γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά
  • Έχουμε συστάσεις και βιογραφικά
  • Εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας
  • Σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού
  • Σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Το τηλεφωνικό κέντρο της BIOAXIS 2106107000 λειτουργεί 24 ώρες καθημερινά και είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε όπως για παράδειγμα αν ψάχνετε γιατρό, νοσηλευτή, ασθενοφόρο ή ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε.

Στην BIOAXIS Homecare η αποστολή μας δε σταματά στην εύρεση φροντιστή αλλά με όλες της ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΑΣ και το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο είμαστε διπλά σας για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά

έχουμε συστάσεις και βιογραφικά

εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας

σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού

σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Μπορούμε να σας Προσφέρουμε

Έλεγχος Φροντίδας

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS Homecare κατόπιν συνεννόησης μαζί σας πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στο σπίτι για να δει την ποιότητά των υπηρεσιών που προσφέρονται από τον φροντιστή καθώς και την γενική εικόνα του αγαπημένου σας και του χώρου.

Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Σε συνεννόηση με το θεράποντα Ιατρό σας νοσηλευτικό προσωπικό της BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας και οργανώνει τη φαρμακευτική σας αγωγή.

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Απλές αλλά και δύσκολες νοσηλευτικές υπηρεσίες γίνονται στο χώρο σας από νοσηλευτές μας με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή καθοδήγηση;
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!

Ενδιαφέρομαι για: