Βρείτε Φροντιστή - Γηροκόμο - Νοσηλευτή

Η BIOAXIS Homecare εξειδικεύεται στη φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι κατανοώντας τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του ηλικιωμένου και των συγγενών.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία επιλογής & αξιολόγησης του κατάλληλου φροντιστή / γηροκόμου με υπευθυνότητα, αξιοπιστία και σεβασμό, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Πως λειτουργεί η διαδικασία

Προγραμματίστε μια
συνάντηση

Ερχόμαστε χωρίς καμία δέσμευση στο χώρο σας να εντοπίσουμε & να αξιολογήσουμε τις ανάγκες σας. Είμαστε συνεχώς δίπλα σας με επαγγελματισμό για να βρούμε την ιδανική λύση.

Επιλέγουμε τους κατάλληλους ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες, για αυτό στην BIOAXIS Homecare με την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας εξασφαλίζουμε τον κατάλληλο φροντιστή για εσάς.

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ξεκινά άμεσα

Ξεκινώντας τη φροντίδα στο σπίτι, εμείς συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας, 24 ώρες το 24ωρο και να σας παρέχουμε όλα τα εφόδια και τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Υπηρεσίες που ξεχωρίζουν

Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να προσφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για τον λόγω αυτό στην BIOAXIS Homecare επιλέγουμε μαζί, εντοπίζοντας τις ανάγκες σας.

Φροντίδα 24/7

Η BIOAXIS Homecare βρίσκεται στο πλευρό σας 24/7, όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου.
Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεση σας όχι μόνο για να βρείτε φροντιστή αλλά για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

Εύρεση Κατάλληλου Φροντιστή

Επιλέγουμε τους κατάλληλους για εσάς. Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες, για αυτό στην BIOAXIS Homecare αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο φροντιστή/γηροκόμο για εσάς.

Υπηρεσίες Νέας Γενιάς

Στη BIOAXIS Homecare συνδυάζουμε υπηρεσίες εύρεσης φροντιστή, ελέγχου φροντίδας και υπηρεσίες νέας γενιάς, έτσι ώστε ο ηλικιωμένος ή το άτομο με αναπηρία να παραμείνει στο οικείο φυσικό και οικογενειακό του περιβάλλον. Συνδυάζοντας την φυσική παρουσία & βοήθεια, με ειδοποιήσεις & ενημερώσεις digital ώστε να αισθάνεστε ασφάλεια κάθε ώρα της ημέρας.

Αναζήτηση Φροντιστή

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα Νέας Γενιάς που επιτρέπει σε εσάς ή το μέλος της οικογένειάς σας, να συνεχίσετε να ζείτε στο σπίτι σας με οποίες δυσκολίες και αν υπήρχαν μέχρι σήμερα.

Εάν αναζητάτε φροντίδα, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και θα σας καλέσουμε για να συζητήσετε σχετικά με τις ανάγκες σας και να κλείσουμε μια συνάντηση στο χώρο σας, χωρίς καμία υποχρέωση, ώστε να εντοπίσουμε και να προσδιορίσουμε μαζί το τι ακριβώς χρειάζεστε.

Τι τύπου φροντίδα χρειάζεστε στο σπίτι;

Γιατί BIOAXIS Homecare;

Ο Σύμβουλος Φροντίδας της BIOAXIS Homecare αναλαμβάνει να σας βρει φροντιστή, γηροκόμο ή νοσηλευτή.