Διακομιδή με Ασθενοφόρο

Η BIOAXIS Homecare με τις υπηρεσίες ασθενοφόρου αναλαμβάνει τη διακομιδή των δικών σας ανθρώπων άμεσα και αποτελεσματικά. 

Διακομιδή με Ασθενοφόρο

Μας καλείτε στο 210 6107000 και προγραμματίζουμε άμεσα τη διακομιδή με ασθενοφόρο.

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Η BIOAXIS Homecare κατανοώντας τις ανάγκες σας, σας παρέχει τη δυνατότητα υπηρεσίας μεταφοράς με ασθενοφόρο μέσω του δικτύου των συνεργατών μας. Καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλέφωνο 2106107000, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά σας μέσω των συνεργατών μας με ασφάλεια και συνέπεια.

ΑΜΕΣΑ

Προγραμματίζουμε άμεσα ασθενοφόρο που φτάνει στο σημείο του περιστατικού και εξασφαλίζει την τάχιστη διακομιδή του ασθενούς στον προορισμό του. Τα ασθενοφόρα είναι επανδρωμένα με έμπειρο νοσηλευτικό πλήρωμα και πιστοποιημένους διασώστες έτσι ώστε να διασφαλίζεται η μεταφορά των ασθενών. Φροντίζουμε για τη διακομιδή αιμοκαθαρόμενων και ατόμων με κινητικά προβλήματα πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια σε νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και κέντρα αποκατάστασης.

Γιατί BIOAXIS Homecare;

Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι όλο το άγχος που σχετίζεται με την εύρεση των κατάλληλων φροντιστών στο σπίτι θα μετριαστεί επειδή ξέρουμε ότι δεν ψάχνουμε μόνο φροντιστή ή γηροκόμο άλλα έναν άνθρωπο που θα μπει στην οικογένεια σας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας στης BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας για να αξιολογήσετε μαζί τις ανάγκες. Στην BIOAXIS Homecare σας προσφέρουμε άμεσα λύση και είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα.

Ξέρουμε καλά ότι δε θα βάζαμε κάποιον ξένο στο σπίτι μας το ίδιο εξασφαλίζουμε και σε εσάς.

  • Γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά
  • Έχουμε συστάσεις και βιογραφικά
  • Εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας
  • Σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού
  • Σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Το τηλεφωνικό κέντρο της BIOAXIS 2106107000 λειτουργεί 24 ώρες καθημερινά και είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε όπως για παράδειγμα αν ψάχνετε γιατρό, νοσηλευτή, ασθενοφόρο ή ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε.

Στην BIOAXIS Homecare η αποστολή μας δε σταματά στην εύρεση φροντιστή αλλά με όλες της ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΑΣ και το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο είμαστε διπλά σας για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά

έχουμε συστάσεις και βιογραφικά

εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας

σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού

σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Μπορούμε να σας Προσφέρουμε

Βρείτε Φροντιστή

Στη BIOAXIS Homecare αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και δέσμευση να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φροντίδας φέρνοντας σας σε επαφή με τον κατάλληλο φροντιστή. 

 

Έλεγχος Φροντίδας

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS Homecare κατόπιν συνεννόησης μαζί σας πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στο σπίτι για να δει την ποιότητά των υπηρεσιών που προσφέρονται από τον φροντιστή καθώς και την γενική εικόνα του αγαπημένου σας και του χώρου.

Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Η Bioaxis Ηomecare έχοντας εντοπίσει το πρόβλημα της μη συμμόρφωσης των ασθενών στη φαρμακευτική αγωγή, παρέχει την υπηρεσία της οργάνωσής της, για να λύσει τα χέρια των οικείων και φυσικά των ίδιων των ασθενών.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή καθοδήγηση;
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!

Ενδιαφέρομαι για: