Φροντίδα Ημέρας / Καθημερινή

Όταν κάποιος αναγνωρίσει και αντιληφθεί πως έχει ανάγκη από βοήθεια ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να του φανεί τρομακτικό.
Αρκετοί θεωρούν πως η λύση είναι να απευθυνθούν στους συγγενείς τους ή να πάρουν την απόφαση του εγκλεισμού σε έναν οίκο ευγηρίας. 

Υπάρχουν φορές που όταν ο ηλικιωμένος ζει μόνος με τον φροντιστή του παρατηρούνται σημάδια χαμηλότερης παρεχόμενης υπηρεσίας από αυτά που έχουν συμφωνηθεί ή απαιτούνται ή ακόμα και σημάδια κακοποίησης τόσο συναισθηματικής όσο και σωματικής.
Δυστυχώς αυτά τα σημάδια δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν και συνήθως παρατηρούνται σε ηλικιωμένους που έχουν προβλήματα μνήμης ή που παρουσιάζουν κάποια μορφή άνοιας ή που κινητικά εξαρτώνται από άλλους.
Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω έλλειψης ελέγχου, απόστασης ή μη γνώσης του οικείου.

Στη BIOAXIS Homecare γνωρίζουμε τις δυσκολίες και βρίσκουμε τους κατάλληλους φροντιστές.

Τι σημαίνει Καθημερινή Φροντίδα ή Φροντίδα Ημέρας;

Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, με διαφορετικές ανάγκες, γιαυτό στην BIOAXIS Homecare αφιερώνουμε τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο φροντιστή που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και την προσωπικότητά σας.

Η καθημερινή φροντίδα αφορά σε μια σειρά υποστηρικτικών δραστηριοτήτων που μπορεί να προσφέρει ένας έμπειρος φροντιστής στο σπίτι, για όσες ώρες ή ημέρες εσείς το έχετε ανάγκη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο υπεύθυνος φροντίδας της BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας, γνωρίζεστε, συζητήσετε και επισημάνετε μαζί ακριβώς το τι χρειάζεστε. Μέσα σε περίοδο μιας εβδομάς επιλέγει για εσάς μέσα από μια πολύ μεγάλη βάση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΑΣ

Επειδή δε θα βάζατε σπίτι σας έναν άγνωστο η BIOAXIS Homecare σας φέρνει σε επαφή με τον υπεύθυνο φροντίδας της εταιρείας με ασφάλεια και πιστοποίηση για να συζητήσει και εντοπίσει με τη βοήθεια σας τις ανάγκες σας. Ο υπεύθυνος φροντίδας, θα είναι ο πιστοποιημένος άνθρωπος της BIOAXIS Homecare που ορίζεται από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας και θα είναι διπλά σας σε όποια ανάγκη προκύψει από την επιλογή του φροντιστή ερωτήσεις αλλά και έκτακτες ανάγκες που ίσως προκύψουν καθ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS επιλέγει τρεις διαφορετικούς φροντιστές για εσάς. Σας φέρνει με ασφάλεια σε επαφή μαζί του, να δούμε αν πράγματι σας ταιριάζει και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας κάνει ή δεν ταιριάζετε προχωράμε στις άλλες δύο επιλογές. Αφού ξεκινήσει η φροντίδα Νέας Γενιάς κατ’οίκον από την BIOAXIS Homecare, σας προσφέρουμε ΕΛΕΓΧΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ οπού ο υπεύθυνος της BIOAXIS Homecare επισκέπτεται το σπίτι σας και ελέγχει την ποιότητα φροντίδας που σας παρέχετε καθώς και αν υπάρχουν παράπονα ή προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Γιατί BIOAXIS Homecare;

Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι όλο το άγχος που σχετίζεται με την εύρεση των κατάλληλων φροντιστών στο σπίτι θα μετριαστεί επειδή ξέρουμε ότι δεν ψάχνουμε μόνο φροντιστή ή γηροκόμο άλλα έναν άνθρωπο που θα μπει στην οικογένεια σας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας στης BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας δωρεάν για να αξιολογήσετε μαζί τις ανάγκες. Στην BIOAXIS Homecare σας προσφέρουμε άμεσα λύση και είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα.

Ξέρουμε καλά ότι δε θα βάζαμε κάποιον ξένο στο σπίτι μας το ίδιο εξασφαλίζουμε και σε εσάς.

  • Γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά
  • Έχουμε συστάσεις και βιογραφικά
  • Εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας
  • Σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού
  • Σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Το τηλεφωνικό κέντρο της BIOAXIS 2106107000 λειτουργεί 24 ώρες καθημερινά και είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε όπως για παράδειγμα αν ψάχνετε γιατρό, νοσηλευτή, ασθενοφόρο ή ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε.

Στην BIOAXIS Homecare η αποστολή μας δε σταματά στην εύρεση φροντιστή αλλά με όλες της ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΑΣ και το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο είμαστε διπλά σας για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά

έχουμε συστάσεις και βιογραφικά

εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας

σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού

σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Απορείες για τη Φροντίδα Ημέρας

Έχουμε συλλέξει για εσάς μερικές από τις πιο συχνές απορίες που δεχόμαστε από τους πάσχοντες και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Σε πολύ λίγες περιπτώσεις η άνοια εμφανίζεται ως αποτέλεσμα άλλου υποκείμενου σωματικού νοσήματος, όπως  μιας βαριάς ενδοκρινοπάθειας (υποθυρεοειδισμός) ή της έλλειψης από τον οργανισμό συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Η άνοια μπορεί επίσης να αποτελεί σύμπτωμα όγκων του εγκεφάλου ή να είναι αποτέλεσμα τοξικής δράσης στον εγκέφαλο ουσιών όπως το αλκοόλ ή διαφόρων φαρμάκων (ηρεμιστικά και παλαιά αντικαταθλιπτικά και αντιυπερτασικά φάρμακα).

Η άνοια πλήττει κατά κύριο λόγο άτομα άνω των 65 ετών, όμως περίπου το 5% των ατόμων με διάγνωση άνοιας, είναι ηλικίας 40 έως 65 ετών. Η άνοια πρώιμης έναρξης, όπως είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για αυτές τις περιπτώσεις, έχει σημαντικές κοινωνικοοικονομικές προεκτάσεις για τις οικογένειες των πασχόντων, αφού όταν εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα, τα άτομα βρίσκονται ακόμη σε παραγωγική ηλικία, με οικογένεια, ανήλικα παιδιά και σημαντικές οικονομικές υποχρεώσεις.

Από την έναρξη των συμπτωμάτων της άνοιας, μέχρι τα τελικά στάδια, μεσολαβούν κατά μέσο όρο 12 χρόνια. Τα στάδια εξέλιξης είναι τρία, το ήπιο, το μεσαίο και το προχωρημένο, στο οποίο ο πάσχων είναι απολύτως εξαρτημένος, αδρανής και ανίκανος να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του.

Η μεγαλύτερη πηγή υποστήριξης και βοήθειας για τον Έλληνα ασθενή με άνοια είναι η οικογένεια του. Μπορεί όμως και να είναι η μεγαλύτερη πηγή πίεσης για αυτόν λόγω έλλειψης γνώσης. Συχνά ένας συγγενής επωμίζεται την φροντίδα του ατόμου με άνοια και δέχεται αρκετή πίεση από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Χρήσιμη είναι μία οικογενειακή συνάντηση ώστε να κατανοηθεί η ασθένεια από όλους και να συζητηθεί το θέμα της φροντίδας του ασθενή.

Όσο εξελίσσεται η ασθένεια τόσο πιο απαιτητική φροντίδα χρειάζεται ο ασθενής. Στο πρώτο στάδιο άνοιας που αυτοεξυπηρετείται η φροντίδα είναι πολύ λιγότερη από το δεύτερο και τρίτο στάδιο που πραγματικά μπορεί να χρειάζεται βοήθεια στην τουαλέτα, στο μπάνιο, στην κατάποση, στο φαγητό. Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ένας άνθρωπος που φροντίζει έναν ασθενή με άνοια, μπορεί να απασχολείται μαζί του 24 ώρες το 24ωρο.

Μπορούμε να σας Προσφέρουμε

Έλεγχος Φροντίδας

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS Homecare κατόπιν συνεννόησης μαζί σας πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στο σπίτι για να δει την ποιότητά των υπηρεσιών που προσφέρονται από τον φροντιστή καθώς και την γενική εικόνα του αγαπημένου σας και του χώρου.

Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Σε συνεννόηση με το θεράποντα Ιατρό σας νοσηλευτικό προσωπικό της BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας και οργανώνει τη φαρμακευτική σας αγωγή.

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Απλές αλλά και δύσκολες νοσηλευτικές υπηρεσίες γίνονται στο χώρο σας από νοσηλευτές μας με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Κλείστε σήμερα ΔΩΡΕΑΝ τη συνάντηση σας με τον υπεύθυνο φροντίδας της BIOAXIS Homecare

Ερχόμαστε χωρίς καμία δέσμευση στο χώρο σας να συζητήσουμε & να εντοπίσουμε τις ανάγκες σας

Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!