Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις;
Θα χαρούμε να σας τις απαντήσουμε!

Η ομάδα της BIOAXIS Homecare είναι πάντα στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες.
Μερικές από τις πιο συχνές τις συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι που δεν αναφέρεται, καλέστε μας στο 210 6107000.

Οι υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας και συντροφιάς μπορεί να περιλαμβάνουν:
Βοήθεια για αυτοεξυπηρέτηση, όπως περιποίηση, μπάνιο, ντύσιμο και χρήση της τουαλέτας
Ασφάλεια στο σπίτι βοηθώντας στη μεταφορά (π.χ. από το κρεβάτι στο αναπηρικό καροτσάκι, το αναπηρικό καροτσάκι στην τουαλέτα) και την πρόληψη πτώσης.
Βοήθεια με τον προγραμματισμό και την προετοιμασία των γευμάτων, την καθαριότητα, το πλυντήριο, τις οικιακές εργασίες, τις υπενθυμίσεις φαρμάκων και τη συνοδεία σε ραντεβού.
Συντροφιά και συμμετοχή σε χόμπι και δραστηριότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις νοσηλευτικές πράξεις κατ’οίκον πατήστε εδώ ή τηλεφωνήστε μας στο        210 6107000.

Ναι, μπορείτε αλλά για όλες οι νοσηλευτικές πράξεις κατ’οίκον, απαιτείται παραπεμπτικό του θεράποντος ιατρού σας με τις πράξεις που χρειάζεται να γίνουν αλλά και οδηγίες του.

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας στην κατ’οίκον νοσηλεία για τις νοσηλευτικές πράξεις που σας έχει παραπέμψει ο θεράπων ιατρός. Αν χρειάζεστε βοήθεια στη φροντίδα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οργανώνουμε μαζί σας το πλάνο φροντίδας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Γρήγορα με ένα τηλεφώνημα στο 210 6107000, στο κατάστημα  BIOAXIS Ηomecare στην Κηφισιά  ή ερχόμαστε στο σπίτι σας και καταγράφουμε τις ανάγκες σας με ένα ραντεβού.

Από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σας μπορεί να αλλάξουν και είμαστε δίπλα σας κάθε φορά που θέλετε προσαρμογή σε νέο πλάνο φροντίδας. Καλέστε μας στο 210 6107000. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ανάλογα με το πλάνο φροντίδας που έχετε διαλέξει, διαμορφώνουμε μια λίστα με τα καθήκοντα του φροντιστή για κάθε μέρα του πλάνου σας. Πατήστε εδώ για να δείτε τα πλάνα φροντίδας και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει βάσει των αναγκών σας.

Οι νοσηλευτές και οι φροντιστές που εργάζονται στην BIOAXIS Homecare, κάθε φορά που σας επισκέπτονται έχουν στην εφαρμογή τους έναν μοναδικό κωδικό τον οποίο γνωρίζετε κι εσείς. Με την ταυτοποίηση αυτού του κωδικού είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας.

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 210 6107000 24/7. Χαιρόμαστε να σας εξυπηρετούμε!

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από ιατρούς, νοσηλευτές, απόφοιτους των ΑΕΙ και ΤΕΙ, από πιστοποιημένους βοηθούς νοσηλευτών, από διπλωματούχους φυσικοθεραπευτές. Όλοι περνάνε από τεστ προσωπικότητας καθώς και από συνεχή εκπαίδευση. Επίσης, οι συστάσεις είναι απαραίτητες.

Το πλάνο φροντίδας είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητά. Στην πρώτη επαφή μαζί σας, συμπληρώνουμε μια φόρμα αναγκών η οποία μας οδηγεί στο πλάνο φροντίδας.

Η επιλογή του νοσηλευτή ή του φροντιστή γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και το πλάνο που έχετε επιλέξει. Μπορούμε όμως να αναθέσουμε σε άλλον νοσηλευτή ή φροντιστή που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία έχει επενδύσει στην διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της καθώς και στην εξειδίκευση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Προτεραιότητα της BIOAXIS είναι η διασφάλιση και προστασία των Προσωπικών δεδομένων των ασθενών και όλων των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Γι’ αυτό τον λόγο η εταιρεία διαθέτει ειδική άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα με τον Νόμο 2472/1197, σε ότι αφορά την επικοινωνία, την επεξεργασία και τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων. Επίσης, είναι πλήρως συμμορφωμένη με το GDPR (General Data Protection Regulation).

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας στην κατ’οίκον νοσηλεία για τις νοσηλευτικές πράξεις που σας έχει παραπέμψει ο θεράπων ιατρός. Αν χρειάζεστε βοήθεια στην φροντίδα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οργανώνουμε μαζί σας το πλάνο φροντίδας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Γρήγορα με ένα τηλεφώνημα στο 210 6107000, στο κοντινότερο BIOAXIS Κέντρο Εξυπηρέτησης ή ερχόμαστε στο σπίτι σας και καταγράφουμε τις ανάγκες σας με ένα ραντεβού.

Ανάλογα με το πλάνο φροντίδας που έχετε διαλέξει, διαμορφώνουμε μια λίστα με τα καθήκοντα του φροντιστή για κάθε μέρα του πλάνου σας. Πατήστε εδώ για να δείτε τα πλάνα φροντίδας και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει βάσει των αναγκών σας.

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 210 6107000 24/7. Χαιρόμαστε να σας εξυπηρετούμε!

Η BIOAXIS διαθέτει πιστοποιημένο και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους φροντιστές, παρέχει ασφάλεια και υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχει χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία. Είναι πιστοποιημένη εταιρεία για την διασφάλιση και προστασία των προσωπικών δεδομένων και με όλα τα πρότυπα ποιότητας ISO9001:2015 | ISO27001:2013.

Η BIOAXIS Homecare έχει θεσμοθετήσει μετά την ολοκλήρωση ενός πλάνου υπηρεσιών, τον έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών που δόθηκαν μέσω ενός ερωτηματολογίου προς τον ασθενή ή τον άνθρωπο που δέχτηκε τις υπηρεσίες. Μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι συμμετέχοντας σε αυτή την διαδικασία.

Η BIOAXIS Homecare διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν για κατ’οίκον ιατρική επίσκεψη με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο 210 6107000.

Έχετε επιπλέον απορίες;

Θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!