Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις; θα χαρούμε να σας τις απαντήσουμε! Η ομάδα της BIOAXIS Homecare είναι πάντα στην διάθεσή σας για τυχόν απορίες. Μερικές από τις πιο συχνές τις συγκεντρώσαμε παρακάτω. Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι που δεν αναφέρεται, καλέστε μας στο 210 6107000.

Η κατ’οίκον νοσηλεία είναι νοσηλευτικές πράξεις που μπορούν να γίνουν στο σπίτι βάσει του με παραπεμπτικό του θεράποντος ιατρού σας. Για περισσότερες πληροφορίες για τις νοσηλευτικές πράξεις κατ’οίκον πατήστε εδώ ή τηλεφωνήστε μας στο 210 6107000.

Ναι, μπορείτε αλλά για όλες οι νοσηλευτικές πράξεις κατ’οίκον, απαιτείται παραπεμπτικό του θεράποντος ιατρού σας με τις πράξεις που χρειάζεται να γίνουν αλλά και οδηγίες του.

Καλύπτουμε τις ανάγκες σας στην κατ’οίκον νοσηλεία για τις νοσηλευτικές πράξεις που σας έχει παραπέμψει ο θεράπων ιατρός. Αν χρειάζεστε βοήθεια στην φροντίδα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οργανώνουμε μαζί σας το πλάνο φροντίδας που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Γρήγορα με ένα τηλεφώνημα στο 210 6107000, στο κοντινότερο BIOAXIS Κέντρο Εξυπηρέτησης ή ερχόμαστε στο σπίτι σας και καταγράφουμε τις ανάγκες σας με ένα ραντεβού.

Από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες σας μπορεί να αλλάξουν και είμαστε δίπλα σας κάθε φορά που θέλετε προσαρμογή σε νέο πλάνο φροντίδας. Καλέστε μας στο 210 6107000. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Ανάλογα με το πλάνο φροντίδας που έχετε διαλέξει, διαμορφώνουμε μια λίστα με τα καθήκοντα του φροντιστή για κάθε μέρα του πλάνου σας. Πατήστε εδώ για να δείτε τα πλάνα φροντίδας και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει βάσει των αναγκών σας.

Οι νοσηλευτές και οι φροντιστές που εργάζονται στην BIOAXIS Homecare, κάθε φορά που σας επισκέπτονται έχουν στην εφαρμογή τους έναν μοναδικό κωδικό τον οποίο γνωρίζετε κι εσείς. Με την ταυτοποίηση αυτού του κωδικού είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας. Επίσης, όσοι εργάζονται στην εταιρεία φοράνε πάντα στολή με το λογότυπο της εταιρείας καθώς διαθέτουν και ταυτότητα εργασίας.

Μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο 210 6107000 24/7. Χαιρόμαστε να σας εξυπηρετούμε!

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από ιατρούς, νοσηλευτές, απόφοιτους των ΑΕΙ και ΤΕΙ, από πιστοποιημένους βοηθούς νοσηλευτών, από διπλωματούχους φυσικοθεραπευτές. Όλοι περνάνε από τεστ προσωπικότητας καθώς και από συνεχή εκπαίδευση. Επίσης, οι συστάσεις είναι απαραίτητες.

Η BIOAXIS διαθέτει πιστοποιημένο και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους φροντιστές, παρέχει ασφάλεια και υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες που παρέχει χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία. Είναι πιστοποιημένη εταιρεία για την διασφάλιση και προστασία των προσωπικών δεδομένων και με όλα τα πρότυπα ποιότητας ISO9001:2015 | ISO27001:2013.

Το πλάνο φροντίδας είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την οικονομική σας δυνατότητά. Στην πρώτη επαφή μαζί σας, συμπληρώνουμε μια φόρμα αναγκών η οποία μας οδηγεί στο πλάνο φροντίδας.

Η κατ’οίκον νοσηλεία και η κατ’οίκον φροντίδα προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και την οικονομική σας δυνατότητα. Καλέστε μας στο 210 6107000 ή επισκεφτείτε μας σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης για να τις δούμε μαζί και να οργανώσουμε το πλάνο των υπηρεσιών που χρειάζεστε.

Φροντίζουμε να υπάρχει διαθεσιμότητα νοσηλευτών και φροντιστών. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να προγραμματίσετε την κατ’οίκον νοσηλεία και φροντίδα σε εβδομαδιαία πλάνα.

Η επιλογή του νοσηλευτή ή του φροντιστή γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και το πλάνο που έχετε επιλέξει. Μπορούμε όμως να αναθέσουμε σε άλλον νοσηλευτή ή φροντιστή που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει ένα μέρος της κατ’οίκον φροντίδας πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε. Οι ασφαλιστικές, ανάλογα με το πρόγραμμά σας, καλύπτουν κατ’οίκον νοσηλεία. Θα χρειαστεί να συνεννοηθείτε με τον ασφαλιστή σας ή με την ασφαλιστική.

Η εταιρεία έχει επενδύσει στην διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της καθώς και στην εξειδίκευση των υπηρεσιών που προσφέρει.

Στο δίκτυό μας μπορείτε να βρείτε ιατρικά προϊόντα για νοσηλεία και υποστήριξη στο σπίτι καθώς και ορθοπεδικά, αναπηρικά, είδη κατ΄οίκον νοσηλείας, φροντίδα ηλικιωμένων, βρεφικά, βοηθήματα ασθενών, ιατρικά αναλώσιμα. Επίσης, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον έλεγχο και παρακολούθηση ηλικιωμένων με άνοια ή Alzheimer και ανθρώπων με νοητική στέρηση.

Με ένα τηλεφώνημα παραλαμβάνουμε τα έγγραφά σας και παραδίδουμε το φάρμακό στο χώρο σας σε ειδικές συσκευασίες συγκεκριμένων θερμοκρασιών σχεδιασμένες για φάρμακα. Η υπηρεσία αφορά μόνο φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος ή κάποιος δικός σας άνθρωπος δεν μπορεί να μετακινηθεί. Η BIOAXIS δημιούργησε πακέτα εξετάσεων στο σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημά σας εύκολα, γρήγορα κι απλά με ένα τηλεφώνημα στο 210 6107000.

Η BIOAXIS διαθέτει οχήματα πιστοποιημένα για άτομα με σωματικές αναπηρίες, ηλικιωμένους καθώς και ασθενοφόρα όλο το 24ωρο.

Μπορείτε να καλέσετε στο 210 6107000, να σας ενημερώσουμε για το κοντινότερο Κέντρο Εξυπηρέτησης όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας. Επίσης, το ειδικά εκπαιδευμένο τηλεφωνικό κέντρο, μπορεί να σας καθοδηγήσει να επιλέξετε το πλάνο φροντίδας βάσει των αναγκών σας. .

Προτεραιότητα της BIOAXIS είναι η διασφάλιση και προστασία των Προσωπικών δεδομένων των ασθενών και όλων των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας. Γι’ αυτό τον λόγο η εταιρεία διαθέτει ειδική άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σύμφωνα με τον Νόμο 2472/1197, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, την επεξεργασία και τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων. Επίσης, είναι πλήρως συμμορφωμένη με το GDPR (General Data Protection Regulation).

Η BIOAXIS έχει θεσμοθετήσει μετά την ολοκλήρωση ενός πλάνου υπηρεσιών, τον έλεγχο της ποιότητας των υπηρεσιών που δόθηκαν μέσω ενός ερωτηματολογίου προς τον ασθενή ή τον άνθρωπο που δέχτηκε τις υπηρεσίες. Μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι συμμετέχοντας σε αυτή την διαδικασία.

Η BIOAXIS διαθέτει ένα Πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν για κατ’οίκον ιατρική επίσκεψη με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο 210 6107000. .

η BIOAXIS συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες παρέχοντας προγράμματα υποστήριξης και διαχείρισης ασθενών. Επίσης, δέχεται και τακτικούς ελέγχους από τα κεντρικά των φαρμακευτικών εταιρειών για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Η BIOAXIS ελέγχεται τακτικά από την BIOAXIS Healthcare Αγγλίας για την διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών καθώς και των προϊόντων που πωλούνται μέσω του δικτύου της.

Χρειάζεστε τη βοήθειά μας;

Go To Top