Παρακολούθηση Κλινικής Εικόνας

Η Bioaxis Homecare παρακολουθώντας τα ζωτικά σημεία του ασθενή, βρίσκεται σε επαγρύπνηση για την εμφάνιση πιθανών επιπλοκών και παρενεργειών και παρέχει υπεύθυνη ενημέρωση και υποστήριξη των ασθενών και των οικείων τους.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας

Ο εξειδικευμένος επαγγελματίας υγείας μας, έρχεται μετά από συνεννόηση στον χώρο σας, κάθε βδομάδα ή όποτε απαιτεί η περίσταση και προχωράει ουσιαστικά σε έναν βασικό έλεγχο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

 • Μέτρηση αρτηριακής πίεσης
 • Μέτρηση σφύξεων: συχνότητα ρυθμικότητα
 • Μέτρηση αναπνοών: συχνότητα, τρόπος αναπνοής
 • Διαταραχές αναπνοής: Cheyne – Stokes, Kussmaul
 • Μέτρηση θερμοκρασίας
 • Χρόνος τριχοειδικής επαναπλήρωσης
 • Μερική τάση Ο2 με παλμικό οξύμετρο
 • Αιμοληψία και αιματολογικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων αποστέλλονται στον θεράποντα ιατρό που μας υποδεικνύετε και έτσι έχετε πλήρη εικόνα της πορείας της υγείας του οικείου σας, δρώντας προληπτικά σε οποιαδήποτε επιπλοκή.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΑΣ

Η BIOAXIS Homecare σας φέρνει σε επαφή με τον υπεύθυνο φροντίδας της εταιρείας με ασφάλεια και πιστοποίηση για να συζητήσει και εντοπίσει με τη βοήθεια σας τις ανάγκες σας. Ο υπεύθυνος φροντίδας, θα είναι ο πιστοποιημένος άνθρωπος της BIOAXIS Homecare που ορίζεται από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας και θα είναι διπλά σας σε όποια ανάγκη προκύψει από την επιλογή του φροντιστή, ερωτήσεις αλλά και έκτακτες ανάγκες που ίσως προκύψουν καθ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ο υπεύθυνος φροντίδας της BIOAXIS Homecare έρθετε στο χώρο σας, γνωρίζεστε, συζητήσετε και επισημάνετε μαζί ακριβώς το τι χρειάζεστε. Μέσα σε περίοδο μιας εβδομάς επιλέγει για εσάς μέσα από μια πολύ μεγάλη βάση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS επιλέγει τρεις διαφορετικούς φροντιστές για εσάς. Σας φέρνει με ασφάλεια σε επαφή μαζί του, να δούμε αν πράγματι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δε σας κάνει προχωράμε στις άλλες δύο επιλογές. Αφού ξεκινήσει η φροντίδα Νέας Γενιάς κατ’οίκον από την BIOAXIS Homecare συμπληρωματικά σας προσφέρουμε ΕΛΕΓΧΟ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, οπού ο υπεύθυνος της BIOAXIS επισκέπτεται το σπίτι σας και ελέγχει την ποιότητα φροντίδας που σας παρέχετε καθώς και αν υπάρχουν παράπονα ή προβλήματα στην καθημερινότητα σας.

Γιατί BIOAXIS Homecare;

Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι όλο το άγχος που σχετίζεται με την εύρεση των κατάλληλων φροντιστών στο σπίτι θα μετριαστεί επειδή ξέρουμε ότι δεν ψάχνουμε μόνο φροντιστή ή γηροκόμο άλλα έναν άνθρωπο που θα μπει στην οικογένεια σας.

Ο υπεύθυνος φροντίδας στης BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας για να αξιολογήσετε μαζί τις ανάγκες. Στην BIOAXIS Homecare σας προσφέρουμε άμεσα λύση και είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα.

Ξέρουμε καλά ότι δε θα βάζαμε κάποιον ξένο στο σπίτι μας το ίδιο εξασφαλίζουμε και σε εσάς.

 • Γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά
 • Έχουμε συστάσεις και βιογραφικά
 • Εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας
 • Σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού
 • Σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Το τηλεφωνικό κέντρο της BIOAXIS 2106107000 λειτουργεί 24 ώρες καθημερινά και είναι στη διάθεση σας να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζετε όπως για παράδειγμα αν ψάχνετε γιατρό, νοσηλευτή, ασθενοφόρο ή ότι άλλη πληροφορία χρειάζεστε.

Στην BIOAXIS Homecare η αποστολή μας δε σταματά στην εύρεση φροντιστή αλλά με όλες της ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΑΣ και το 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο είμαστε διπλά σας για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

γνωρίζουμε όλους τους φροντιστές προσωπικά

έχουμε συστάσεις και βιογραφικά

εκπαιδεύουμε τους φροντιστές μας ανάλογα με το περιστατικό και τις ανάγκες σας

σας διασφαλίζουμε ποιότητα υπηρεσιών και άμεση αντικατάσταση προσωπικού

σας παρέχουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες για να καλύψουμε ακόμα και τις πιο μικρές σας ανησυχίες

Μπορούμε να σας Προσφέρουμε

Έλεγχος Φροντίδας

Ο υπεύθυνος φροντίδας BIOAXIS Homecare κατόπιν συνεννόησης μαζί σας πραγματοποιεί τακτικούς ελέγχους στο σπίτι για να δει την ποιότητά των υπηρεσιών που προσφέρονται από τον φροντιστή καθώς και την γενική εικόνα του αγαπημένου σας και του χώρου.

Οργάνωση Φαρμακευτικής Αγωγής

Σε συνεννόηση με το θεράποντα Ιατρό σας νοσηλευτικό προσωπικό της BIOAXIS Homecare έρχεται στο χώρο σας και οργανώνει τη φαρμακευτική σας αγωγή.

Νοσηλευτικές Υπηρεσίες

Απλές αλλά και δύσκολες νοσηλευτικές υπηρεσίες γίνονται στο χώρο σας από νοσηλευτές μας με ένα μόνο τηλεφώνημα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή καθοδήγηση;
Είμαστε συνεχώς δίπλα σας για να βρούμε την ιδανική λύση για τις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα!

Ενδιαφέρομαι για: